Wij geloven in herstel

03 december 2019

Wij zijn Eleos. Eleos is specialist in de christelijke geestelijke gezondheidszorg. We doen ons werk volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Maar er is iets dat Eleos bijzonder maakt. Wij doen ons werk namelijk ook vanuit ons geloof in God. We geloven dat Hij de maker van het leven is en ons beter kent dan wie dan ook. Bij Eleos werken we vanuit de overtuiging dat geloof en psychisch functioneren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Vanuit dit geloof maken we contact met jou en werken we samen aan herstel.

Geloof jij in herstel? Wat betekent je geloof tijdens je herstel? Wij geloven in herstel. Bij herstel gaat het er om dat je weer zin en een doel kunt ervaren in het leven, dat je weer vorm kunt geven aan ‘het waartoe we op de aarde zijn’. We hopen dat de verhalen op deze website je inspireren en helpen om te zoeken naar deze zin en dit doel.

Op onze blog delen we ervaringen van mensen die te maken hebben met herstel, mensen die geloven in herstel. De blogs worden geschreven door (oud)cliënten, behandelaren en begeleiders van Eleos en naastbetrokkenen.

Heb je zelf een verhaal dat je wilt delen? Of heb je al iets geschreven? Neem gerust contact met ons op. Misschien past jouw verhaal wel goed op Geloven in herstel. Je kunt een mail sturen naar communicatie@eleos.nl. We kunnen je verhaal eventueel anoniem delen. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om je verhaal achteraf toch weer te laten verwijderen.

Reacties

Laat een reactie achter

Wil je graag reageren op dit verhaal. Heb jij er iets aan gehad? Of wil je gewoon iets met ons delen? Laat dan een reactie achter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *