Contact

21 november 2019

Contact

Deel je eigen verhaal

Grote woorden helpen je niet verder, kleine stapjes wel. Daar zijn we bij Eleos van overtuigd. We geloven ook in de kracht van het delen van verhalen. Wil jij je verhaal over herstel van psychische klachten vertellen op Geloven in herstel? Mail je verhaal naar welkom@eleos.nl.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig? Eleos helpt bij psychische problemen. Van depressie tot angststoornis en van psychose tot moeite bij ADHD of autisme. Eleos biedt begeleiding en behandeling als je psychisch in de knoop zit. Je kunt bij ons terecht voor individuele gesprekken met een psychiater of psycholoog, maar ook voor groepstherapie, korte opname in een kliniek, deeltijdbehandeling of verblijf in een beschermde woonvorm.

Werken met ervaring

Naast de inzet van professionele hulpverleners maakt Eleos gebruik van ervaringsdeskundigen. Deze medewerkers bieden ondersteuning in herstel vanuit hun eigen ervaring met psychische klachten. Zo kun je op dit moment bij de ervaringsdeskundigen terecht voor deelname aan een herstelgroep, waarin je op een laagdrempelige manier samen met anderen stapjes zet in herstel in je dagelijks leven. 

Zet jouw ervaring in als ervaringswerker

Als ervaringswerker help je mensen in hun zoektocht naar herstel. Lijkt jou het leuk om met mensen te werken en hen te helpen in hun herstel?  Klik hier en lees meer over de vrijwilligersfunctie voor ervaringswerker.